2024-04-28


Categorii fisiere







Adsense












 

Din partea Nvidia vin cateva informatii care au darul sa nu ne linisteasca foarte tare, informatii care se refera la chipseturile de placi de baza, si pe care urmeaza sa nu le mai produca, cel putin momentan.
Motivul principal este constituit de conflictul intre ei si Intel, pentru ca acestia din urma nu doresc sa acorde licenta companiei Nvidia pentru a produce chipseturi pentru procesoare ce au controller de memorie integrat (toate noile procesoare din seria Core i7)
Oprirea productiei va afecta deasemenea si platformele AMD, si vestea are darul sa ingrijoreze industria IT pentru ca exista o cerere destul de mare  pentru platforme de genul ION si practic pe viitor, daca cele doua companii nu ajung la o intelegere Nvidia nu va putea sa mai ofere nici un model de chipset pentru noile procesoare ce vor fi produse de compania Intel.

Vizualizari: 688 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Odata cu aparitia ultimului sistem de operare Windows 7, reprezentantii Microsoft declarau ca toate problemele blamate la precedentul sistem de operare vor disparea, una dintre cele mai mari fiind constituita de timpii foarte mari de incarcare pentru a deveni utilizabil.


Daca pana acum, toate indiciile veneau sa confirme spusele companiei Microsoft iata ca un mic producator de software denumit “Iolo” a testat timp de 3 luni sistemul de operare Windows 7 si a ajuns la niste concluzii destul de ingrijoratoare: la utilizare in viata reala el este chiar mai lent decat Vista, desi el intra in modul de desktop mai repede decat el, pana la a deveni complet utilizabil i-a luat nu mai putin de un minut si 34 de secunde, fata de 1 minut si 6 secunde in cazul Vista.


Deocamdata nu sunt oferite detalii complete despre testarea facuta de cei de la Iolo, insa acestia au declarat ca in urmatoarele saptamani vor fi oferite toate informatiile adunate ... Citeste mai mult »

Vizualizari: 707 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Antrenorul olandezilor de la Twente, Steve McClaren, a afirmat ca oficialii echipei au un proiect ambitios si el isi doreste ca formatia sa se descurce cat mai bine in Europa League.
"Am pierdut trei dintre cei mai buni jucatori in aceasta vara, ne-a fost greu sa-i inlocuim. Nu am pierdut multe partide in campionat, dar am facut multe egaluri. Sunt multumit, dar putem si mai bine. Mereu am vrut sa antrenez in alta tara, mai ales ca am pregatit Anglia si Middlesbrough, cu care m-am descurcat bine in Europa", a spus McClaren, conform Newsin.Antrenorul a adaugat ca i-a fost greu sa accepte o oferta dupa esecul cu echipa nationala a Angliei. "Acum ma bucur. Meciul contra Croatiei a fost cel mai rau pentru mine, desi putea sa fie cel mai important. Am invatat o lectie, desi a fost o dezamagire enorma. Am dezamagit o natiune pentru ca nu ne-am calificat. Eu eram singurul vinovat. Nu vreau sa mai trec prin asa ceva. Nu m-a omorat, asa ca am devenit mai puternic si mi s-a parut normal sa fi ... Citeste mai mult »
Vizualizari: 703 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Consumatorii de divertisment video sunt atrasi mai mult ca oricand de posibilitatea de a vedea programe TV, filme si jocuri in 3D, insa nu sunt la fel de nerabdatori sa si plateasca mai mult pentru a se bucura de noua perspectiva, se arata intr-un nou studiu realizat de In-Stat Digital.

Astfel, studiul a dezvaluit faptul ca 64% dintre consumatori sunt interesati de 3DTV, dar numai 25% au declarat ca ar plati in plus pentru continutul 3D. In plus, cei care au cumparat un Blu-Ray player sunt mai interesati de 3D decat posesorii mai vechilor DVD playere, in conditiile in care piata Blu-Ray (47%) s-a ridicat in 2009 pana aproape de nivelul pietei DVD (53%).

O noua problema care in ... Citeste mai mult »

Vizualizari: 688 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Vanzarea de jocuri video se indeparteaza din ce in ce mai mult de modelul traditional, care implica un disc, intr-o cutie asezata pe un raft, intr-un magazin. Steam si Direct2Drive sunt doi dintre cei mai mari furnizori de jocuri in format digital.

Editia de colectie a MMORPG-ul fantasy Aion se afla pe primul loc, urmata tot de Aion - varianta standard, si de titluri cum sunt Batman: Arkham Asylum, Fallen Earth, FEAR 2 si Resident Evil 5.

Steam:


1. Aion Collector’s Edition
2. Aion
3. Fallen Earth
4. Batman: Arkham Asylum
5. F.E.A.R. 2: Project Origin
6. Left 4 Dead ... Citeste mai mult »

Vizualizari: 672 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Un studiu publicat in jurnalul de stiinta Evolution and Human Behavior sugereaza ca baietii/barbatii care isi petrec timpul cu jocuri multiplayer "violente" sunt mai putin agresivi fata de prietenii lor decat fata de persoanele necunoscute.

Studiul a fost realizat cu un esantion de 42 de barbati tineri, care au jucat FPS-ul Unreal Tournament 2004. Jucatorii au fost impartiti in 14 echipe a cate 3 membri fiecare, iar cercetatorii au masurat nivelurile testosteronului si ale cortizolului inainte si dupa meciuri.

"Suntem de parere ca jocurile video violente ii atrag pe barbatii tineri pentru ca jocurile fac trimitere directa la motiv ... Citeste mai mult »

Vizualizari: 743 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Vestea pregatita  de cei de la Microsoft, aceea ca urmeaza sa lanseze un program antivirus produs chiar de ei a devenit oficiala, acum venind momentul care cu siguranta va face fericiti destui utilizatori ai sistemelor de operare Windows.
Spunem ca vestea va fi “fericita” pentru majoritatea utilizatorilor pentru ca “Microsoft Security Essentials” va fi freeware si in acest moment a iesit din stadiul Beta, oferind protectie impotriva virusilor, programelor spyware si altor amenintari informatice, insa in acelasi timp compania producatoare sigur va avea cateva mici probleme cu producatorii specializati de antivirus ce isi vor vedea vanzarile amenintate de aceasta miscare a Microsoft, si vor intenta actiuni antitrust.
Pentru moment insa, acest program este disponibil pentru descarcare de pe internet, si va functiona pe Windows XP, Vista, sau Windows 7.

Vizualizari: 590 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Astăzi a fost lansat oficial NFS Shift în ţara noastră şi nu ne-am abţinut să nu-l jucăm câteva ore. În continuare vă prezentăm primele impresii, urmând ca un review pe larg să fie publicat săptămâna viitoare. După cum ştim, simultatorul auto readuce în prim plan cursele pe circuit închis, fiind în acest sens un urmaş direct al lui NFS ProStreet. De asemenea, una din principalele sale atracţii o reprezintă modul de joc de la bordul maşinii, interioarele bolizilor din joc fiind modelate fidel, iar camera fiind legată direct de inerţia şoferului. Realismul se doreşte însă a fi calitatea de bază a lui NFS Shift şi primele ... Citeste mai mult »

Vizualizari: 705 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Electronic Arts a dezvăluit data apariţiei jocului FIFA 2010 (Fifa2010) - fanii celui mai popular simulator sportiv vor putea executa noile tactici şi driblinguri începând cu data de 2 octombrie 2009.Fotbalistul ales anul acesta pentru cover este Wayne Rooney de la Manchester United. Printre detaliile despre  joc ... Citeste mai mult »
Vizualizari: 629 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

Procedura de alegere a castigatorului este una mai high-tech, demna de un site de gadgeturi, lifestyle si tehnologie precum go4it.ro: am copiat lista cu participantii care au raspuns corect la intrebarea concursului intr-un document Excel, am aplicat functia RAND (), care genereaza un numar intre 0 si 1 pe coloana B. Pentru a pastra valorile la sortare am copiat coloana B, apoi am dat paste special la valorile copiate pe coloana C. Am sters coloana B care contine formulele RAND (), am selectat coloanele A si B, pe care le-am sortat crescator dupa valorile din coloana B. Numarul cel mai mic a ieşit castigător, in cazul de fata: Florin Buta.
Vizualizari: 556 | Adaugat de: Faller-Star | Data adaugarii: 2009-10-09 | Comentarii (0)

« 1 2
 




Profilul meu









Utilizatori conectati


Utilizatori conectati: 1
Vizitatori conectati: 1
Utilizatori conectati: 0






Voteaza!

Ce ati dorii sa mai postam pe site?
Raspunsuri: 245





Radio online


Un radio non stop cu muzica buna va fi postat aici pe site pentru a te simtii mai bine atunci cand downloadezi un fisier.







Web Design