2024-05-11


Categorii fisiere







Adsense












 
Vrem 3D, dar nu vrem sa platim

Consumatorii de divertisment video sunt atrasi mai mult ca oricand de posibilitatea de a vedea programe TV, filme si jocuri in 3D, insa nu sunt la fel de nerabdatori sa si plateasca mai mult pentru a se bucura de noua perspectiva, se arata intr-un nou studiu realizat de In-Stat Digital.

Astfel, studiul a dezvaluit faptul ca 64% dintre consumatori sunt interesati de 3DTV, dar numai 25% au declarat ca ar plati in plus pentru continutul 3D. In plus, cei care au cumparat un Blu-Ray player sunt mai interesati de 3D decat posesorii mai vechilor DVD playere, in conditiile in care piata Blu-Ray (47%) s-a ridicat in 2009 pana aproape de nivelul pietei DVD (53%).

O noua problema care insoteste tranzitia spre 3D disponibil la scara larga este un posibil razboi al formatelor (similar cu conflictul Blu-Ray - HD-DVD). Pentru a evita aceasta situatie, marii jucatori pe piata TV trebuie sa dezvolte un standard 3D comun. The Blu-ray Disc Association, in anticiparea unui potential "boom" 3D, pregateste deja noi standarde sofware, cu lansare pana in 2010.


Vizualizari: 693 | Adaugat de: Faller-Star
 




Profilul meu









Utilizatori conectati


Utilizatori conectati: 1
Vizitatori conectati: 1
Utilizatori conectati: 0






Voteaza!

Ce ati dorii sa mai postam pe site?
Raspunsuri: 245





Radio online


Un radio non stop cu muzica buna va fi postat aici pe site pentru a te simtii mai bine atunci cand downloadezi un fisier.







Web Design