2024-05-18


Categorii fisiere







Adsense












 
NFS World poate fi jucat gratuit, in intregime


Mai mult de 1 milion de utilizatori s-au inscris pentru a participa la cursele din Need for Speed World, varianta online a celebrului MMO Need for Speed.

Numarul atat de mare i-a impresionat pe cei de la Electronic Arts, care au decis sa ridice restrictiile de a juca unele dintre stagii ale jocului pentru jucatorii care nu plateau pentru asta, astfel ca, acum NFS World poate fi jucat complet gratuit.

Cand EA a lansat aceasta versiune cu ceva vreme in urma, oricine putea sa isi creeze cont si sa joace, dar numai utilizatorii care achizitionau pachetul special Starter puteau trece de nivelul 10.

Si cum jocul are 50 de nivele, era o restrictie destul de serioasa.

Dar nu mai e cazul sa vorbim de restrictii. De acum incolo toti jucatorii Need for Speed World vor putea sa depaseasca nivelul limita, sa aiba acces la tot continutul disponibil, la update-uri, printre care si masini noi, la noile zone de pe harta sau la modul co-op pursuit.

Jucatorii care si-au achizitionat pachetul Starter vor primi de la EA vouchere gratuite care le vor permite ca pe o perioada de sapte zile sa inchirieze masini precum BMW M3 GTR, Lamborghini Gallardo LP560-4 sau Audi R8 4.2 FSI Quattro. Evident in joc, nu in real life
Vizualizari: 981 | Adaugat de: djkipry
 




Profilul meu









Utilizatori conectati


Utilizatori conectati: 1
Vizitatori conectati: 1
Utilizatori conectati: 0






Voteaza!

Ce ati dorii sa mai postam pe site?
Raspunsuri: 245





Radio online


Un radio non stop cu muzica buna va fi postat aici pe site pentru a te simtii mai bine atunci cand downloadezi un fisier.







Web Design