2024-04-27


Categorii fisiere







Adsense












 
Ziua Independenţei 2. Şi 3!
O fi doar vreo idee de moment sau Roland Emmerich şi-o fi pierdut minţile, pentru că regizorul lui 2012 vrea să transforme celebrul Ziua Independenţei într-o trilogie. Asta ne spune două lucruri. Unu: la sfârşitul lui 2012 mai rămâne măcar vreo limbă de pământ "în picioare", numai bună să fie distrusă. Doi: eficienţa germană vine la pachet cu încăpăţânarea maladivă. Faptul că Emmerich pregăteşte şi un film (la fel de "distrugător", detalii aici) despre Shakespeare nu mai are nicio importanţă...

Regizorul a făcut pentru MTV o declaraţie preluată urgent în toată lumea: Ziua Independenţei va fi urmat de alte două filme, realizate în paralel. Deocamdată nu se ştie despre ce va fi Ziua Independenţei 3, dar a doua parte a acestei trilogii reia evenimentele la 15 ani după ce civilizaţia extraterestră încearcă o invazie a Pământului şi eşuează datorită, ei bine, unei la fel de puternice invazii de staruri americane.

Se pare că Will Smith ar fi de acord, în principiu, să reapară în trilogie, iar Emmerich sugerează că o mare parte din distribuţia primului film ar putea reveni în continuări.

În acest moment nu se ştie ce părere au studiourile Fox despre această costisitoare iniţiativă, mai ales că Emmerich nu prea poate să facă filme care să coste sub 200 de milioane de dolari. Bineînţeles, pentru cel de-al doilea film echipa ar trebui să vină cu ceva mai mult decât o nouă invazie a extratereştrilor. Oare Emmerich va asculta sfatul unui site specializat care i-a sugerat "să fie bărbat şi să distrugă tot universul"?

Tu ce zici, ai vrea să vezi continuări la Ziua Independenţei? Nu te-ai săturat de distrugerea lumii?
Vizualizari: 1133 | Adaugat de: djkipry
 




Profilul meu









Utilizatori conectati


Utilizatori conectati: 1
Vizitatori conectati: 1
Utilizatori conectati: 0






Voteaza!

Ce ati dorii sa mai postam pe site?
Raspunsuri: 245





Radio online


Un radio non stop cu muzica buna va fi postat aici pe site pentru a te simtii mai bine atunci cand downloadezi un fisier.







Web Design