2024-04-27


Categorii fisiere







Adsense












 
James Cameron pregateste un nou film 3D

Avatar

Avatar este filmul care a reusit sa bata toate recordurile, remarcandu-se mai intai de toate ca fiind cea mai scumpa productie din istoria cinematografiei, cu un buget de 300 de milioane de dolari.

Timpul necesar productiei a doborat de asemenea un record: James Cameron a avut nevoie de 12 ani pentru a putea beneficia de tehnologia necesara filmului, iar productia propriu-zisa a durat 4 ani.

Incasarile se inscriu si ele in aceiasi sfera a recordurilor, depasind 1 miliard de dolari si surclasand astfel Titanic.

Iar un astfel de succes cere o continuare. James Cameron anunta la sfarsitul anului trecut ca a conceput Avatar ca pe o trilogie si ca lucreaza la inca doua pelicule.

Si tocmai cand ne asteptam la , regizorul a anuntat ca pregateste de fapt un documentar 3D despre indienii amazonieni.

Ne indoiam totusi ca un astfel de lung metraj va ajunge in box-office.

Potrivit unui interviu acordat de Cameron site-ului Contactmusic.com., subiectul documentarului pare a fi corespondentul din realitatea al povestii din Avatar.

Bastinasii din tribul Xikrin-Kayapo locuiesc de-a lungul raului Xingu.

Autoritatile planuiesc sa construiasca in aceea zona o centrala hidroelectrica care ar presupune inundarea teritoriului locuit de indigeni si stramutarea acestora. Parca am mai auzit povestea asta undeva.

In lupta contra acestui proiect, conducatorul tribului a apelat la James Cameron pentru a le sustine eforturile.

"Vreau sa ma intorc si sa ma intalnesc cu liderii tribului care m-au invitat. Vreau sa iau o camera 3D si sa le filmez modul de viata, cultura lor”, a declarat regizorul.

Se pare insa ca ceea ce nu a inteles Cameron este faptul ca nimeni nu a fost interesat de povestea propriu-zisa din Avatar.

Filmul a fost revolutionar prin tehnologia folosita: 3D stereoscopic si imagini generate de calculator (CGI) intr-o sincronizare impresionanta.


Vizualizari: 1130 | Adaugat de: djkipry
 




Profilul meu









Utilizatori conectati


Utilizatori conectati: 1
Vizitatori conectati: 1
Utilizatori conectati: 0






Voteaza!

Ce ati dorii sa mai postam pe site?
Raspunsuri: 245





Radio online


Un radio non stop cu muzica buna va fi postat aici pe site pentru a te simtii mai bine atunci cand downloadezi un fisier.







Web Design