2024-04-28


Categorii fisiere







Adsense












 
Dell isi ia ramas bun de la Windows XP

Windows Xp

Dell a anuntat marti ca in cursul acestei luni va opri vanzarile la PC-urile care ruleaza pe Windows XP, cu o luna inainte de termenul limita la care se putea face acest lucru.

Microsoft a anuntat stoparea vanzarilor la batranul sistem de operare cu ceva timp in urma, insa le-a permis producatorilor de PC-uri sa vanda in continuare dispozitive Windows XP.

Dar incepand cu 22 octombrie, nici aceasta optiune nu va mai fi valabila.

"Asta inseamna ca vom inceta sa mai oferin XP ca o optiune pentru clienti incepand din acesta luna, pentru a ne alinia la termenul limita de luna viitoare”, potrivit unui post de pe blogul Dell.

Totusi, compania planuieste sa ofere in continuare driver suport pentru Windows XP pana in decembrie 2012.

Desi Microsoft le impune producatorilor de PC-uri sa respecte termenul limita, posesorii de Windows 7 vor avea dreptul de a face downgrade la XP pe tot parcursul ciclului de viata al Windows 7.

Lansat de aproape o decada, Windows XP a inceput sa se retraga din scena de ceva timp.

Desi este cu mult depasit de Vista si Windows 7, XP ramane in continuare cea mai folosita versiune a sistemelor de operare Microsoft, fiind folosit pe 3 din 5 calculatoare in toata lumea.


Vizualizari: 1083 | Adaugat de: djkipry
 




Profilul meu









Utilizatori conectati


Utilizatori conectati: 1
Vizitatori conectati: 1
Utilizatori conectati: 0






Voteaza!

Ce ati dorii sa mai postam pe site?
Raspunsuri: 245





Radio online


Un radio non stop cu muzica buna va fi postat aici pe site pentru a te simtii mai bine atunci cand downloadezi un fisier.







Web Design